Forside » Hækling » Tilbehør til hækling

Tilbehør til hækling

Godt begyndt med hækling – tilbehør.hæklenåle tilbehør

Dagen er kommet, hvor du har besluttet dig for, at lære og hækle. Det ser meget nemt ud, når andre gør det, så hvorfor skal du ikke også have noget at sidde og hygge dig med, de kolde vinteraftener. Inden du gennemgår alle de begynder-guides der findes på nettet, er der lige et par ting, du skal have købt ind først. Heldigvis er det ikke dyrt at starte på den hobby – du skal bare have fat i en hæklenål og noget garn.

I hæklenål vil jeg klart anbefale, som nystartet, at du vælger en str 4 eller 5. Alt over bliver hurtigt for klumpet at sidde med og alt under kan blive for småt og gøre det sværere end det behøver, at være nybegynder.

Garnet er nemt at gå til. Find noget i nogle farver du godt kan lide, så du ikke bliver træt af, at se på det, når du er i gang. Et godt garn at starte på, er hjertegarn 100% acryl. Fåes bl.a. i Kvickly. Det er nemt at arbejde med og “trevler” ikke så meget som almindelig bomuldsgarn. På garnet står der, hvad str nål der skal bruges til garnet. Du kan dog stadig bruge en str 4 nål, selvom der står str 3 på – det er ikke så vigtigt lige her i opstarten.

Skriv en kommentar

Din email bliver IKKE vist. Obligatoriske felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.