Forside » Julestads » Stor stjerne/snefnug af stjernestrimler

Stor stjerne/snefnug af stjernestrimler

De her fantastiske stjernestrimler lå og skreg til himlen, om at blive brugt til en stor stjerne (og dermed en DIY). Desværre var de en del sværere, at tage billeder af, fordi de er blanke, men jeg håber det kan ses alligevel.

En ting jeg lærte, da jeg skulle lave dem: Start med at lave dem af stjernestrimler af papir. De er lettere at lime sammen. Her er der brugt dobbeltklæbende tape til sidst, fordi de blanke strimler bare ikke ville limes.

Materialer: Lim, 12 stjernestrimler, saks, en nål og lidt garn til ophæng.

Stor stjerne beskrevet:

IMG_3833Trin 1: Du skal bruge 6 stjernestrimler. Fold stjernestrimlerne ud og pres dem lidt. De kan ikke presses helt flade og det er heller ikke så vigtigt.

 

 

 

 

 

 

IMG_3834Trin 2: Flet de 6 stjernestrimler sammen, som vist på billedet. Sørg for, at folden (altså midten) på de 6 strimler, nogenlunde følger hinanden. Hvis du ligger midten på de 2 midterste strimler lige ovenpå hinanden, kan du måle resten af strimlerne ud fra enderne, hvor de skal ligge.

 

 

 

 

 

IMG_3835Trin 3: Pres dem lidt sammen og lim alle flader sammen der overlapper hinanden. (Her var det så, jeg endte med dobbeltklæbende tape)

 

 

 

 

 

 

IMG_3842Trin 4: De stjernestrimler der ligger tættest mod hinanden (på denne stjerne, er det de blanke), skal nu sættes sammen. Lig den ene strimmel ovenpå den anden, så hjørnerne flugter, som vist på billedet. Gør sådan med alle 8 strimler, så du har 4 buer.

 

 

 

 

 

IMG_3840Trin 5: Gentag trin 1-4 på en ny stjerne.

 

 

 

 

 

 

IMG_3845Trin 6: Lig nu de 2 stjerner, ryg mod ryg og drej den ene en kvart omgang. Lim ryggene sammen.

 

 

 

 

 

 

IMG_3843Trin 7: Nu skal du have de midterste stjernestrimler limet sammen med spidserne på buerne. Træk den ud til spidsen og lim dem på. Klip den herefter til, så den også er spids og flugter med buen. Gør det samme ved alle 8 stjernestrimler/buer.

 

 

 

 

 

 

IMG_3848Trin 8: Tag en af spidserne og hiv en snor igennem, så den kan hænges op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flot lavet!IMG_3849

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din email bliver IKKE vist. Obligatoriske felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.