Forside » Om kreativius

Om kreativius

Den korte historie – hvem skriver?

Jeg hedder Janni. Jeg er 31 år. Jeg har en sød mand og den dejligste søn.

Jeg elsker garn og allerede som 5-årig lærte min farmor mig at strikke. Hun kunne ALT med garn og jeg er så glad for, at jeg havde så mange år med hende, hvor hun kunne lære mig en masse. Jeg var helt sikkert den eneste 9-årige på min skole der kunne finde ud af at orkere, men det gjorde intet – universet med alt det spændende man kunne med garn, det var mit og farmors.

Hvordan er kreativius opstået?

Min farmor døde for nogle år siden og jeg arvede alle hendes gamle mapper med opskrifter. Det fik mig til at tænke på, at jeg ville give andre muligheden for at lære/lave de samme ting, som min farmor lærte mig.

Min mand er et geni (jo – det er han virkelig) til det der med hjemmesider. Derfor opstod kreativius i aug. 2014. Her har jeg muligheden for at lave DIY´s og ligge opskrifter op, så andre også kan få glæde af dem. Og er jeg helt ærlig overfor mig selv, så er det også en fantastisk undskyldning for hele tiden, at komme i gang med nye projekter, som jo (selvfølgelig) skal her på siden.

Jeg håber I vil kigge forbi i ny og næ og ellers er I altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er et projekt der volder problemer. 🙂

Janni-pandebaandDe bedste krea-hilsner,

Janni // Kreativius