Forside » Julestads » Julehjerte af Stjernestrimler

Julehjerte af Stjernestrimler

Hvis du også er en af dem, der får købt flere pakker af stjernestrimler, fordi du simpelthen ikke kan beslutte dig for, hvilken pakke med hvilket mønster/farver du skal vælge, så kan det godt blive lidt ensformigt, kun at flette stjerner. Da stjernestrimlerne ikke skal gå til spilde, kan du kaste dig over dette lille julehjerte til jul.

Materialer: Saks, stjernestrimler og snor/garn.

Julehjerte af stjernestrimler beskrevet:

julehjerte af stjernestrimlerTrin 1: Du skal bruge 4 stjernestrimler. Her er brugt 2 i hver farve. Klip enderne spidse, som som du ville gøre til en almindelig flettet stjerne.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af stjernestrimlerTrin 2: Saml de 4 strimler, så de ligger som vist på billedet. Hvis du bruger 2 farver, og det skal ligne, et “rigtigt”, flettet julehjerte, skal farverne vende samme vej. Altså de hvide skal være vandrette og de røde skal være lodrette.

 

 

 

 

 

Julehjerte af stjernestrimlerTrin 3: Vend arbejdet og fold den ene halvdel af hver stjernestrimmel bagover. Lås stjernestrimlerne med den 4. strimmel, ved at folde den ind under den første stjernestrimmel, som vist på billedet.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af StjernestrimlerTrin 4: Ryk arbejdet en halv omgang og tag fat i den røde stjernestrimmel, der ligger mod venstre. (Tager du den højre, kan du ikke låse den ned i bunden, som du skal.) Den skal ikke bøjes eller noget. Bare gør som vist på billedet.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af StjernestrimlerTrin 5: Fold den røde stjernestrimmel ned bag den hvide i basen. Hiv, til du syntes at buen på hjertet har den størrelse den skal have.

 

 

 

 

 

 

IMG_3784Trin 6: Tag nu den hvide stjernestrimmel, der ligger mod venstre og fold ned under den røde i basen.  Så skulle det gerne se ud, som vist på billedet.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af StjernestrimlerTrin 7: Vend arbejdet og fold den røde stjernestrimmel (der er på den anden side af den røde hjerte-bue du lige har lavet) ned under den sidste i basen, som vist på billedet.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af StjernestrimlerTrin 8: Gør nu det samme ved den hvide stjernestrimmel, som er bag den hvide hjertebue, som vist på billedet.

 

 

 

 

 

 

IMG_3789Trin 9: Vend igen arbejdet og hold de 2 strimler fra buerne væk, som vist på billedet. Klip nu de resterende stjernestrimler af, ved at klippe op langs kanten som vist på billedet.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af StjernestrimlerTrin 10: Fold nu den hvide stjernestrimmel bagover, så folden ligger lige op mod basen, som vist på billedet.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af flettestrimlerTrin 11: Fold den hvide stjernestrimmel tilbage igen og klip den spids ca 0,5 cm fra basen, som vist på billedet.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af flettestrimlerTrin 12: Hiv let i den hvide stjernestrimmel, til du kan folde det lille hak ind i basen, som vist på billedet. Når hakket er foldet ind i basen, trækker du i buen, til stjernestrimlen ligger flat.

 

 

 

 

 

 

IMG_3795Trin 13: Gentag trin 10-12 med den røde stjernestrimmel.

 

 

 

 

 

 

Julehjerte af flettestrimlerFlot lavet!

Skriv en kommentar

Din email bliver IKKE vist. Obligatoriske felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.