Forside » Hækling » Hæklet “blomsterbuket”

Hæklet “blomsterbuket”

BlomsterbuketDenne håndlavede buket består udelukkende af hjerter. De er lavet i forbindelse med en temadag omkring medfødte hjertefejl, hvor oplægsholderne hver har fået en buket med hjem.

Materialer

Der er brugt en masse garn i forskellige farver (det her projekt er perfekt til at komme af med garnrester), stoppenål, bamsefyld, hæklenål str. 2.5-3.0, oasis, syltetøjsglas, blomsterpapir, grillspyd i træ, lidt lim.

Hjertebuketten beskrevet

Buketten består af 2 forskellige slags hjerter. Den første er de store, som fungerer som blomster. De er lavet inde i mit hovede, så jeg har desværre ikke nogen præcis opskrift på dem, men jeg har dog forsøgt at lave en guide til dem alligevel. Den kan du finde her.

Den næste er de små hjerter – de fungerer som blade. Dem kan du finde opskrift på lige her.

Mine buketter har 3 store hjerter og 9 små hjerter.

Da de var hæklet, kom udfordringen med at sætte dem på spyd. Put noget lim på spidsen af et grillspyd, og sæt hjertet fast derpå. Jeg lod dem stå i et par timer, så jeg var sikker på det var helt tørt.

Skær derefter noget oasis til og put det i et glas. (Sørg for, at så meget af glasset er fyldt med det.) Pak glasset ind i noget blomsterpapir, så det ikke kan ses på den endelige buket.

Nu kommer det sjove, med at arrangere buketten. Stik spyddene ned i din oasis, som du synes de skal sidde. Jeg satte de store hjerter i først og fordelte “bladene” tilsidst.

Pak tilsidst hele buketten ind i blomsterpapir. Jeg har fået fat i mit i Kvickly, hvor de har det liggende til når man køber blomster der skal pakkes ind.

Mit endelige resultat ser således ud, men alt afhængig af farver og garntype kan dit resultat variere en del fra det. blomsterbuket 1

blomsterbuket 2

blomsterbuket 3

 

 

 

Skriv en kommentar

Din email bliver IKKE vist. Obligatoriske felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.