Forside » Klippe & klistre » Foldet papirkugle

Foldet papirkugle

Disse papirkugler er så fine. Du skal hverken bruge lim eller tape, men derimod en smule fingersnilde. De kan varieres både i størrelse og farve, alt efter hvad formålet er. Denne kugle er lavet i almindeligt gavepapir og det gik faktisk overraskende godt (selvom gavepapiret godt kan være lidt svært at arbejde med til aller sidst.)

Materialer: Saks, gavepapir (eller hvad du nu har lyst til at lave din papirkugle i), sytråd, synål, et stykke tape.

Papirkugle beskrevet:

foldet papirkugle kreativiusTrin 1: Tegn af efter skabelonen, så der er 12 stk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

papirkugle foldet kreativiusTrin 2: Klip de 12 aftegnede stykker ud. Vær præcis, så er det lettere at folde kuglen til sidst.

 

 

 

 

 

foldet papirkugle kreativiusTrin 3: Tråd synålen og tag en af dine papirstykker og stik nålen igennem midt i. Hiv tråden næsten helt igennem og sæt så et stykke tape på, på bagsiden så det holder sytråden fast. Klip sytråden og bind enderne sammen, så du har en løkke. Det er denne, som kuglen kan hænge i, når den er færdig.

 

 

 

kreativius foldet papirkugleTrin 4: Nu skal du i gang med at folde kuglen. Tag 2 stykker og lås dem sammen via det lille hak i skabelonen. *Tag derefter et nyt stykke og lås det sammen på 2 sider med de 2 foregående stykker. * Gentag *-* til du har sat 5 sammen. Nr 6 skal slutteligt sættes sammen på 3 sider. Nu skulle det gerne ligne en meget kantet halv kugle.

 

 

 

 

foldet kreativiusTrin 5: Her må du prøve dig lidt frem hvad der er nemmest for dig selv. Jeg prøvede først at lave den anden halvdel, som trin 5 og så sætte de 2 halvdele sammen til sidst, men det virkede ikke for mig. Jeg har derfor fortsat med at sætte stykkerne på enkeltvis, fra trin 5, hvilket betyder at når 12. og sidste stykke skal sættes på plads, skal den låses sammen på alle 5 sider. Det er lidt tricky, men det kan sagtens lade sig gøre med lidt tålmodighed.

Færdig! Flot lavet.

 

Skriv en kommentar

Din email bliver IKKE vist. Obligatoriske felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.