Forside » Julestads » DIY: Julehjerte af flamingo

DIY: Julehjerte af flamingo

Dette søde hjerte, er dejlig nemt at lave. Det er fint både til, at hænge på juletræet eller, afhændig af størrelsen, til at bruge som pynt i vinduet.  Det behøver ikke være et hjerte – det kan også være flamingo-kugler du bruger til projektet, som også bliver meget fine til julepynt.

Materialer: Du skal bruge stof, et flamingo-hjerte (kan købes i alle hobbyforretninger), neglefil, elastik, knappenåle, saks, hobbykniv og evt perler, til at pynte med tilsidst.

Julehjerte beskrevet:

IMG_3143 2Trin 1: Med hobbykniven skærer du hele dit mønster ud på hjertet. (Kun fantasien sætter grænser, men lige linjer er nemmest at arbejde med.)

 

 

 

 

 

 

IMG_3145 3Trin 2: Så klipper du et stykke stof der er lidt større end det mønster det skal passe til. (Alternativt kan du putte lim på hjertet og klæbe stoffet fast herpå og klippe efter det)

 

 

 

 

 

 

IMG_3146 4Trin 3: Tryk stoffet ned i mønstret med en neglefil hele vejen rundt.

 

 

 

 

 

 

IMG_3148 5Trin 4: Fortsæt med at klippe stof og trykke det i mønstret hele vejen rundt til hjertet er færdigt.

 

 

 

 

 

 

IMG_3150 6Trin 5: Tag et stykke elastik og fastgør det i toppen af hjertet med en knappenål. (Hvis du vil bruge perler på nålene, så sætter du en perle på knappenålen først)

 

 

 

 

 

IMG_3151 7Trin 6: Træk elastikken hele vejen rundt langs kanterne i dit mønster. Sæt en knappenål i hver gang der er et “hjørne”.

 

 

 

 

 

 

IMG_3152 8Trin 7: Når elastikken er trukket hele vejen rundt, slutter du af med, at binde de 2 ender sammen i toppen af hjertet, så det danner en løkke. Nu er hjertet lige klar til at hænge op.

 

 

 

 

 

Flot lavet!

Skriv en kommentar

Din email bliver IKKE vist. Obligatoriske felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.