Forside » Julestads » DIY: Hjemmelavede julegaver

DIY: Hjemmelavede julegaver

Når der er så gråt og koldt udenfor, skriger hæklenåle, strikkepinde og hvad man nu ellers har, på at blive brugt. Det er så hyggeligt, at sidde under et tæppe i sofaen, med et nørkle-projekt. Med det i tankerne er det da værd at overveje, om ikke nogle af julegaverne i år, skal være hjemmelavede. Julen er ikke helt over os endnu, men hvis julegaverne skal være hjemmelavede, er det nu meget praktisk, at starte lidt før tid. Her er der samlet nogle af de ideer, hvor vi allesammen – øvede som begyndere – kan være med.

DIY: Bow clutch

Denne lille taske/clutch kan bringe lykke hos mange og den er dejlig nem. Mest fordi videoen slet ikke er til at tage fejl af. Den giver alle detaljer helt ned til mindste mål, så hvis man bare følger den, så kan det kun blive et fint resultat. Første gang betyder det godt nok en masse start/stop af videoen, men det er jo det mindste problem.

 

armbandet3DIY: Knyttet armbånd

Dette armbånd er simpelthen så fint. Farver og tråd kan jo varieres i det uendelige, så det passer til lige bestemt den, du skal give det til. Beskrivelsen er lige til at gå til og billederne er meget udførlige, så alle kan være med. Bestemt et kig værd, hvis man overvejer at lave armbånd i julegave. DIY kan findes her.

 

 

DIY: Håndstrikket halstørklæde/halsrør

Det er jo den kolde vinter vi går i møde, og det gør et halstørklæde til den perfekte julegave. Et halstørklæde kan også varieres i det uendelige, så det passer til modtageren. I videoen er der vist hvordan man lavet et håndstrikket halstørklæde. Altså hvor man bruger sine arme, som strikkepinde. Prøv det. Det er dejlig nemt, når man først er i gang. Dog kan det anbefales, ikke at have planer, i den halve/hele time det tager at lave, når det er dine arme garnet sidder på.

 

Baby-pakkeDIY: Strikket Baby-pakke (Vest og futter)

Den her pakke er perfekt, hvis man kender nogle der lige har fået en lille ny i det forgangne år. Der er på vesten lavet en meget udførlig DIY, med rigtig gode billede og forklaringer, så alle kan være med. Vesten er i det hele taget et godt projekt, hvis du lige er startet med at strikke, men vil udfordres lidt mere, end bare ret og vrang.

Futterne findes der opskrift på, her på siden. De er også rigtig nemme at strikke og det fuldender virkelig sættet. Lav det i rødt, hvis det skal være rigtig julet. Se opskriften her.

 

Hæklet, flettet pandebånd

Janni-pandebaandJeg er sådan en der altid fryser, så som en lille gave til mig selv har jeg hæklet et pandebånd. Det kunne være der sad andre som mig, der frøs lige så meget, for hvem sådan en gave, ville være det bedste. Fremgangsmåde og opskrift finder du her. 

Skriv en kommentar

Din email bliver IKKE vist. Obligatoriske felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.