Forside » Julestads » Brev fra Julemanden

Brev fra Julemanden

julemandDet er ingen hemmelighed, at jeg er en julegris af rang. Jeg ELSKER jul. Mit indre barn jubler lige så snart vi nærmer os december. I år er min søn næsten 3 og han begynder at forstå, at der findes en julemand og at han kommer med pakker. Derfor skal det selvfølgelig også gøres til noget helt særligt i år. Som der engang var en veninde der sagde til mig: “Det er nu vores egne traditioner for julen skabes.” Jeg har derfor lavet et lille brev fra julemanden til min søn og jeg fik endda det hele til at rime.

Jeg håber det kan bruges som inspiration til andre juleglade børn og barnlige sjæle. Du kan se julemandens brev her.

Skriv en kommentar

Din email bliver IKKE vist. Obligatoriske felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.